Go to Top

Bewerken van grondstoffen zoals zeven, malen en opzakken

Wij kunnen uw product desgewenst ook bewerken.
o.a. Zeven, malen, ontijzeren, opzakken etc. behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Breken, malen en zeven

Producten blijken in de praktijk soms niet helemaal dat te zijn wat bedoeld of gewenst was. In zulke gevallen vindt u in ons een proactieve partner die weet hoe te handelen. Met een eigen middelen zijn we instaat om uw producten in de gewenste kwaliteit uit te leveren en/of op te slaan.

Blenden, mengen en doseren

Door de weeginstallatie op de shovel, trechter en weegbrug kunnen wij gewenste producten met de juiste kwantum uitleveren.

Schepen laden & lossen

Om grotere partijen direct af te voeren is het een uitstekende mogelijkheid om uw opgeslagen product direct via binnenvaart te verschepen.

Ontijzeren

Is Uw product verontreinigd door stukje ijzer? Producten die we zeven laten we ook langs magneten gaan die al het ijzer uit Uw product halen.

Opzakken

Goederen in bigbags of zakgoed (1 kg, 2,5 kg, 15 kg, 25 kg etc.) op pallets uitleveren is een klant specifieke oplossing voor uw product.
We beschikken over meerdere opzaklijnen waarmee we dit voor u kunnen realiseren.

In Juli 2014 hebben we wederom een nieuwe hypermoderne afzaklijn in Waspik in gebruik genomen.
Hiervan zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Deze machine kan zowel de verpakking sealen als stikken.
Of het nu plastic folie is of een papieren zak, ze kunnen beide afgevuld worden op deze lijn.
Klik hier voor meer informatie over opzakken

Uitleveren in bulk

Ons materieel is zo ingericht dat we Uw losgestort product makkelijk in bulk uit kunnen leveren. We laden met hetzelfde gemak open wagens ook gesloten silowagens. Hierdoor kan Uw product in silo of bulk transport bij uw klanten uitgeleverd worden.
Dagelijks laden we vele Kiepers, Tankwagens, Walkingfloor en Blaastrailers met bulkproducten.

Kwaliteit handhaving

Naast het feit dat medewerkers van Zijderlaan Waspik B.V. partijen visueel controleren, is het ook mogelijk om inkomende en uitgaande partijen te ijken. Onze medewerkers zijn beëdigd ijkmeesters. Ook wordt er volgens het handboek van kwaliteitssysteem gewerkt waardoor alle feiten over uw goederen genoteerd worden en inzichtelijk gemaakt worden. Bemonsteren en documenteren behoren tot de standaard handelingen wanneer uw product bij ons wordt opgeslagen. Tevens beschikt Zijderlaan Waspik B.V. over goede contacten met laboratoria waardoor partij analyses gemaakt kan worden voor uw producten. Na uitvoering van overslag diensten brengen we digitaal rapport uit van uw lading. In alle gevallen wordt de berichtgeving zo gestandaardiseerd dat u snel weet wat u wilt weten.

Kwaliteit bewaking & productveiligheid

Alle verrichte processen en activiteiten worden efficiënt uitgevoerd waarbij zowel digitaal als schriftelijk opdrachten worden uitgewerkt. Zo blijven klanten maximaal betrokken bij het proces en wordt de veiligheid van zowel uw lading als aflevering gewaarborgd. Ook is het terrein is onder permanent cameratoezicht. Zijderlaan Waspik B.V. is tevens GMP Plus gecertificeerd. Ook ons personeel is degelijk opgeleid en waar nodig zullen nieuwe cursussen en opleidingen worden gevolgd zodat we aan Uw eisen kunnen blijven voldoen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.